Individueel creatief met jezelf aan de slag !

 

Tijdens een individuele schilder sessie mag je jouw gevoelens proberen op doek over te brengen om er op een speelse manier achter te komen wat jouw behoeftes zijn, praten mag hoeft niet.

Iedereen kent goede en slechte periodes in zijn of haar leven.

Wat meer aandacht voor wat je voelt en wat je wenst kan je op een gegeven moment nodig hebben als je denkt vast te lopen of als je het gevoel hebt op je tenen te lopen of

 bij de verwerking van het verlies van een dierbare. 

 Door met verf en doek aan de slag te gaan, zul je meer uit je hoofd komen, je kwetsbaarder durven opstellen door meer in contact te komen met je gevoel en emoties. Hierdoor zal er meer ruimte ontstaan in je leven.

 

Door haar opleiding integrale therapie, het geven van cursussen over bewustwording heeft Fenneke ervaring in de hulpverlening. Wanneer het je even tegenzit kan het fijn zijn je te kunnen uiten, verbaal of/en op papier/doek.                           

Fenneke heeft na het overlijden van haar zusje Joke een schilderij gemaakt voor haar zwager, met daarin stof van haar jurk en de as van Joke verwerkt. Dit was voor  Fenneke een manier om de dood van haar zusje te verwerken.  

Leon heeft zich in de afgelopen coronaperiode erg eenzaam en  onbegrepen gevoeld. Hij heeft om dit een plaats te kunnengeven het schilderij: 'onrecht'   gemaakt.

 Het schilderij Mama heeft Leon gemaakt.Het schilderij heet Mama. Dat is Swahili voor moeder. De 4 grote stippen  Benno, Ellen Karen en ik. Verder zijn er nog meer stippen, je kleinkinderen, je vriendin, je moeder je.......   Zoals een moeder denk je om vele anderen. Je hebt een ster in je hoofd deze staat voor Joke . In je hoofd en in het hart. Een hart. Je hebt een groot hart voor iedereen ( die een stip is)   Een hart van goud. Je hebt een groot hart voor Afrika maar je hart is nog groter!  Het hart bestaat ook uit Afrika, deze heeft aardse kleuren. Daarbij zitten de kleuren van Pan-Africa er ook in (de ideologie van een verenigd Afrika en Afrikanen in de hele wereld die zich samen sterk moeten maken om hun belangen in de wereld te behartigen.) ; rood, zwart en groen.   En centraal ...... Jij!

Beiden weten uit ervaring hoe fijn het kan zijn om je emoties over te brengen op doek. Je gevoelens tot uitdrukking kunnen brengen, wat voor jezelf helend is kan voor de ander een geschenk zijn recht uit het hart gegeven.  Ook is het mooi om je gevoelens voor iemand  tot uitdrukking te brengen in  een schilderij die je zelf gemaakt.

Wil je persoonlijke aandacht en graag alleen aan de slag om wat voor reden dan ook, maak een vrijblijvende afspraak om eens te kijken of wij wat voor je kunnen betekenen.

Prijs. 55 euro per uur incl. persoonlijke begeleiding, materialen koffie/thee